Avoinna arkisin
7:00 - 17:00

Haku
Tarjouskori
0 tuotetta
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

Toimitusehdot

Näitä ehtoja sovelletaan ensisijaisesti myyjän ja asiakkaan välisessä sopimussuhteessa. Lisäksi myyjän ja yrityksen tai yhteisön välisessä kaupassa noudatetaan Rakennustuotteiden yleisiä hankinta- ja toimitusehtoja (RYHT 2000) ja myyjän ja kuluttaja-asiakkaan välisessä kaupassa Kuluttajakaupan yleisiä sopimusehtoja (Betonituotteiden kuluttajakaupan yleiset sopimusehdot 2004).

HINNAT

Tuotteiden hinnat vapaasti tuotetta valmistavalla tehtaalla. Hinnat on ilmoitettu sekä verollisina (alv. 24 %), että verottomina (alv. 0 %). Betonituotteiden hinnat perustuvat täysiin lavoihin ja ovat voimassa toistaiseksi.

KUORMALAVAT JA SUURSÄKIT

Kuormalavoista ja suursäkeistä veloitetaan 12,00 €/kpl (alv 24 %). Ehjistä lavoista hyvitetään 4,00 €/kpl (alv 24 %), kun ne on palautettu asiakkaan kustannuksella toimittavalle tehtaallemme kolmen kuukauden kuluessa toimituksesta. Palautettaessa on mainittava joko tilauksen tai lähetteen numero tai esitettävä kuitti laskusta.

PALAUTUKSET

Toimitettujen tuotteiden palautuksia ei oteta vastaan.

VAJAALAVALISÄ

Jos tuotteitamme myydään vajaana lavana, peritään käsittelykustannuksina 30,00 €/avattu lava (alv. 24 %).

TILAUKSET

Tilaushetkellä sovittavat asiat: tuotteen tyyppi, väri, pintakäsittely, määrä, toimitusaika, maksutapa, tarkka toimitusosoite ja toimituksia koskeva yhteyshenkilö.

KULJETUKSET

Kuljetuksen ajankohta ja hinta sovitaan tuotteiden tilauksen yhteydessä. Asiakkaan velvollisuus on huolehtia kulkuväylät sellaiseen kuntoon, että purkupaikalle on esteetön pääsy. Asiakkaan on selkeästi merkittävä
purkupaikka, purku yhteen paikkaan.

NOUDOT

Asiakas voi noutaa ostamansa tuotteet itse tehtailtamme. Noudosta on ilmoitettava yrityksen henkilökunnalle hyvissä ajoin. Tuotteet on noudettava tehtaalta seitsemän päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Tuotteita voi noutaa vain yrityksen aukioloaikoina.

LAATUVAATIMUKSET

Tuotteet täyttävät standardien SFS-EN 1338 - 1340 vaatimukset. Betonilaatta Oy kuuluu Inspecta Sertifiointi Oy:n laaduntarkastuksen piiriin. Sementtipohjaisissa tuotteissa saattaa esiintyä värisävyeroja valmistuserittäin sekä kalkki- ja alkalihärmettä.

MAKSUSUORITUS

Toimitus edellyttää käteissuoritusta. Omistusoikeus toimitettuihin tuotteisiin säilyy myyjällä, kunnes kauppahinta on kokonaan maksettu.

MAKSUEHDOT

Käteinen, mikäli tarjouksessa tai sopimuksessa ei ole toisin mainittu.

MUISTUTUKSET

Ostajan on tarkistettava toimitetut tuotteet ja ilmoitettava virheestä toimittajalle viipymättä. Mahdollisista puutteista tai virheistä on ilmoitettava kahdeksan päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Selvästi havaittavasta virheestä tuotteessa on ilmoitettava ennen tuotteen käyttöönottoa. Myyjä ei vastaa tällaisen tuotteen käytön aiheuttamista lisäkustannuksista.

Sivukartta