Avoinna
Arkisin klo 7:00 - 17:00

 

Haku
Tarjouskori
0 tuotetta
Korissa ei ole yhtään tuotetta
Jatka selailua

Näyttäviä ratkaisuja ja uusia innovaatioita.

Vuonna 1939 perustettu Betonilaatta Oy on suomalainen perheyritys. Betonilaatta Oy on betonituotteiden valmistaja ja asennusurakoitsija. Yritys valmistaa Turussa kahdella tehtaallaan laattoja, piha-, reuna- ja muurikiviä. Myös muut betonituotteet mm. polkupyörätelineet, valu- ja muottiharkot sekä vesikourut kuuluvat Betonilaatta Oy:n laajaan valikoimaan.

 

Miksi laatat juuri meiltä?

HELPPOUS

Betonilaatasta saat tuotteet tarvittaessa pihalle, torille tai puutarhaan valmiiksi asennettuna. Kuljetamme kivet työkohteeseen asianmukaisilla nosturiautoilla nopeasti ja joustavasti.

HYVÄ PALVELU

Työtä tehdään pitkäjänteisesti ja asiakkaiden tyytyväisyys on koko toiminnan perusta. Betonilaatan kokenut henkilökunta tarjoaa asiakkailleen hyvää palvelua nopeasti ja joustavasti. Suomalainen Betonilaatta Oy on perustettu jo vuonna 1939.

YMPÄRISTÖ

Raaka-aineet: Kiviaines, sementit ja vesiliukoiset väripigmentit valitaan luontoa ja energiaa säästävistä vaihtoehdoista. Betonilaatta Oy huolehtii markkinoille toimittamiensa pakkausten hyötykäytöstä ja kuuluu Pakkausalan Ympäristörekisteriin (PYR Oy)

LAAJA VALIKOIMA

Betonilaatta Oy valmistaa Turussa kahdella modernilla tehtaallaan laattoja, piha-, reuna- ja muurikiviä. Pitkät tuotantosarjat sekä hyvät yhteistyökumppanit pitävät huolen, että tuotteiden hinnat ovat kilpailukykyisiä.

HYVÄ LAATU

Tuotteiden laatu ja toimitusten täsmällisyys luovat perustan asiakaslähtöiselle työlle. Tuotteemme ovat SFS-EN-standardien mukaisia. Myös Inspectan FI-merkki kertoo puolueettoman osapuolen myöntämästä, arvostetusta tuotesertifikaatista.

Betonilaatta Oy - arvot

TYÖTURVALLISUUS

Betonilaatta Oy:n toiminnassa kehitetään jatkuvasti työturvallisuutta. Kouluttamalla ja perehdyttämällä henkilökuntaa Betonilaatta Oy minimoi työturvallisuusriskejä. Jatkuvilla työturvallisuusriskien arvioinneilla ja toimenpiteillä luodaan selkeät työturvallisuuden pelisäännöt ja turvalliset olosuhteet.

YMPÄRISTÖ

Ympäristönsuojelu on tärkeä osa Betonilaatta Oy:n toimintaa. Raaka-aineet valitaan luontoa ja energiaa säästävistä vaihtoehdoista. Yrityksessä toimitaan vastuuntuntoisesti, jotta vältytään ympäristövahingoilta.

Betonilaatta oli mukana rakentamassa Saaristomeriaukiota, Forum Marinum -merikeskuksen rakennusten väliin sijoittuvaa piha-aukiota, jonka avulla kerätään varoja Saaristomeren suojeluun. Saaristomeripiha muodostuu 4550 betonilaatasta. Laatoihin on upotettu metallikilpi, johon on kaiverrettu laatan lahjoittajan nimi. Saaristomeriaukio on pysyvä monumentti Saaristomeren suojelutyön tärkeydestä.

Yrityksellemme on myönnetty pakkausalan ympäristörekisteri PYR:n todistus, joka todistaa että yrityksemme huolehtii markkinoille toimittamiensa pakkausten hyötykäytöstä EU:n direktiivien, jätelain ja valtioneuvoston päätösten ja asetusten mukaisesti.

ASIAKASLÄHTÖISYYS

Luomme ja ylläpidämme pitkäaikaisia asiakassuhteita etsimällä jatkuvasti asiakkaita palvelevia vaihtoehtoja ja ratkaisuja. Toimiva yhteistyö ja luottamus luovat parhaat edellytykset onnistumisille.

OSAAVA HENKILÖKUNTA

Henkilökunnan arvostus ja jatkuva koulutus sekä motivointi ovat avainasemassa Betonilaatta Oy:n arkipäivässä. Toiminnassa kannustetaan yksilön ja koko yrityksen kehitystä ja hyvinvointia. Ihmisten keskinäinen luottamus ja kunnioitus luovat parhaat edellytykset onnistumisille.

TOIMINTATAVAT

Halu kehittää ja parantaa yrityksen toimintaa jokapäiväisessä työssä luo parhaan edellytyksen Betonilaatta Oy:n kilpailukyvylle. Pyrkimys toiminnan jatkuvaan kehittämiseen näkyy myös pitkäaikaisina asiakassuhteina ja henkilökunnan työtyytyväisyytenä. Betonilaatta Oy:ssä noudatetaan aina lakeja ja asetuksia.

Sivukartta